Hos Made Hair Clinic är våra SMP-tekniker fullt utbildade med den senaste utrustningen och tekniken där vi kan hjälpa i praktiskt taget vem som helst att minimera utseendet på skallighet, ärrbildning eller någon annan form av håravfall

BOKA TID

Vårt uppdrag, och varför vi existerar, är att inspirera den oändliga känslan i dig

Vårat team drivs av en passion för att förändra liv där vi specialiserat oss för mikropigmentering (SMP) för att hjälpa dig trotsa håravfall, återställa ditt självförtroende och återuppfinna hur du ser ut. och den känsla du får när du först tittar i spegeln på en mer självförtroende, återupplivad “Du”.

KONTAKT OSS FÖR EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

MADEHAIR CLINIC

MadeHair Clinic ser verkligen våra utövares arbete som en form av konst och våra begåvade behandlare häller sin passion i varje klient de arbetar med.

När du ska välja ett potentiellt behandlingsalternativ för håravfall är ett extremt personligt beslut. Här på MadeHair Clinic vill varje medlem av vårt team hjälpa dig att förstå hela utbudet av tillgängliga alternativ, så att du kan välja det behandlingsalternativ som är bäst för ditt liv och dina behov. Om du överväger SMP behandling kan du lita på att du är i bästa händer.

Nordwood Skalan

Norwood Hamilton-skalan är den allmänna standarden när man beskriver och mäter omfattningen av manligt håravfall. Män tappar vanligtvis hår i flera mönster. De vanligaste är att det börjar försvinna vid tinningarna (Vikar). På toppen samt baksidan av huvudet där hår över stora områden börjar tunnas utan en specifik förändring av hårfästningen
 
Steg 1 – Visar en tonårings hårfäste, vanligtvis belägen på de övre pannvecken. Det finns inget håravfall i hårfästet eller huvudet.
Steg 2 – Visar utvecklingen till en vuxens hårfäste, som sitter något, ungefär 1,5 cm, ovanför den övre pannvecket. Hårförlust i detta skede är mycket mild och vanligtvis koncentrerat vid hår fronten.
Steg 3 – Är det tidigaste stadiet av manligt håravfall och anses vara tillräckligt betydande för att kunna kallas “skallighet”.
Steg 3 – (Vertex) – Representerar tidigt håravfall på hjässan.
Steg 4 – Inkluderar ett fördjupat håravfall i vikarna. Hårförlusten är uppenbar.
Steg 5 – Detta steg markerar början på allvarligt håravfall. Det finns fortfarande en liten åtskillnad mellan hårförlust vid hårfästningen och hårförlust på hjässan. Men hårbandet mellan de två är mycket tunnare och smalare.
Steg 6 – Hårbryggan som en gång separerade huvudets främre del från kronan är nu nästan helt förlorad, bara några glesa strängar kan kvarstå. Det återstående håret bildar nu en hästskoform runt skallen som är mer koncentrerad i mitten av hårbotten. Hårförlust på huvudets sidor kommer också att förlängas ytterligare i detta skede.
Steg 7 – Detta är det mest avancerade steget för håravfall där endast en krans av tunt hår finns kvar på sidorna och baksidan av hårbotten.
BOKA TID